Yinyoga med mini💜

I natt lå søs og tantegullet mitt over til oss! Vi kosa oss skikkelig. Søster skravling og latteren satt løst. Vi så film og kosa oss med nachos! 😍 It's yum yum!!

"Fordelen" om man kan kalle det det, er at med små tantegull på besøk starter dagen virkelig i rett tid, uansett hvor trøtt tantis måtte være! 💛

Kanskje like greit, for jeg er litt smådøgnvill etter weekend turen til Barcelona😂✌

Dagen har gått fort som vanlig, med blandt annet lunch og litt shopping med ei venninne💛 Fun fun fun!! (Kommer med bilde av innkjøpene litt seinere!)

I kveld har jeg og mini vært på yin yoga for første gang, mens mann og tenåring har vært på hver sin jobb og trening.

Vi har vært på vanlig yoga et par ganger nå, så i dag testa vi denne timen. Jeg har vært på yin mange ganger og rett å slett digger det! Mini strevde litt mer med sin stive fotball kropp😂 Men desto større grunn til å prøve det! Lurer meg på om dette blir fast på onsdagene fremover💜

Mini er nå i seng, sliten og super avslappet etter yin yogaen og jeg venter på at mannen skal komme hjem til sein middag💜 Life is good!

Har du prøvd yinyoga?

-

#trening #yinyoga #yoga #familie #mamma #mammalivet #blogg #eiendomsfrue #shopping #vennine #tantegull

2 kommentarer

22.09.2016 kl.12:35

Det hørtes spennende ut. Vanlig yoga er værtfall veldig gøy :-)

Eiendomsfrue

22.09.2016 kl.18:47

Anonym: Yoga er topp!

Skriv en ny kommentar

Eiendomsfrue

Eiendomsfrue

35, Trondheim

Jeg er en små forvirret og treningsglad 2 barnsmor og eiendomsfrue:) I all hovedsak er jeg stort sett blid og glad, liker å være aktiv, lage mat, se, oppleve og gjøre! Jeg kjeder meg sjelden, men når jeg gjør det holder jeg på å gå på veggen! Jeg er dronning av dobbeltmoral og endrer mening ofte. Jeg mener det jeg mener, til jeg mener noe annet. Følg meg gjerne på galskapen!

Kategorier

Arkiv

hits