Ikke helt, men snart!

Jeg var så positiv når jeg kom på sykehuset i dag. Selv om jeg hadde nerver, var jeg helt sikker på at nå var ting i orden.

Første runde inn på legekontoret var ikke oppløftende... Ikke runde to heller. Men tredje runde var gode nyheter. Third time's the charm? 💛

Om 3 mnd skal jeg inn på kontroll igjen, så krysser fingre og tær og håper det har retta på seg 100 % til da!

Etter sykehuset ble jeg med mannen en runde på jobb, før vi spiste lunch på tacopedia!

Det ble ikke akkurat no super romlemantiske greier egentlig, han har alt for mye jobb i hodet til å klare å kule ned på den måten nå, men fikk roa ned litt og oppdatert oss på siste tidens hendelser.

- Ganske utrolig at man må sette av tid til å catche up hva som har skjedd den siste tiden med et menneske en bor og sover med hver natta... Men men, sånn er det.

I think it's called life!

#tacopedia #taco #sykehus #blogg #mannogkone #date #lunch

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eiendomsfrue

Eiendomsfrue

35, Trondheim

Jeg er en små forvirret og treningsglad 2 barnsmor og eiendomsfrue:) I all hovedsak er jeg stort sett blid og glad, liker å være aktiv, lage mat, se, oppleve og gjøre! Jeg kjeder meg sjelden, men når jeg gjør det holder jeg på å gå på veggen! Jeg er dronning av dobbeltmoral og endrer mening ofte. Jeg mener det jeg mener, til jeg mener noe annet. Følg meg gjerne på galskapen!

Kategorier

Arkiv

hits