Morgenritualet💛

God morgen!

Gutta ville på trening i dag tidlig også, men jeg sa nei i går kveld. Å herje sånn hver dag klarer jeg ikke, gammelkjærringa! 🙈 Jeg sa at vi kunne prøve oss igjen på onsdag... så da får vi se hva de finner ut i kveld.

- En av forutsetningene for morras treninger er at de tar kveld litt tidligere enn normal kvelden før. Det er nemlig helt uaktuelt at det skal gå utover nattesøvnen!

Jeg er godt i gang med "morgen ritualet" mitt i fred og ro i dag.

- Jeg prøver å alltid starte dagen med å drikke et stort glass sitronvann, også slå ihjel en liten halvtimestid med husarbeid eller en liten tur med hundene før frokost. Å siden frosten har kommet til Trøndelag er det husarbeid som står på planen denne morningen.

Ekstra for dagen: Tester en ny oppskrift på grove brød som står til etterheving nå. Blir det velykket deler jeg selvfølgelig oppskriften!

#gjærbakst #langtidsheving #næringsrikt #familie #blogg #helse #sunnhet #bakst

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eiendomsfrue

Eiendomsfrue

35, Trondheim

Jeg er en små forvirret og treningsglad 2 barnsmor og eiendomsfrue:) I all hovedsak er jeg stort sett blid og glad, liker å være aktiv, lage mat, se, oppleve og gjøre! Jeg kjeder meg sjelden, men når jeg gjør det holder jeg på å gå på veggen! Jeg er dronning av dobbeltmoral og endrer mening ofte. Jeg mener det jeg mener, til jeg mener noe annet. Følg meg gjerne på galskapen!

Kategorier

Arkiv

hits