Tenåringen var på TV2's Skal vi danse!

Høstferien startet på fredag og jeg tror vi gikk rett i slow modus umiddelbart kveldsroa senket seg på kvelden.

Hele gjengen var egentlig mer eller mindre dødssliten etter 3 dager med familiebursdager på rappen, x antall fotballkamper og treninger, dansetreninger, kjøring, bringing, henting, skolearbeid, lekser, møter, husarbeid, baking, jobb osv, osv, osv... Det har rett å slett vært en meget stappa full uke for oss alle.

På lørdag meldte vi oss derfor litt ut hele gjengen tror jeg. Alle hadde behov for å bare gjøre sin egen greie... mannen gamet, tenåringen var på bytur og kino med en kompis, mini var stort sett på fotball banen og jeg var ute på kafé med ei venninne.

- Men kl 19.30 var alle tilbake, tacoen på bordet og Skal vi danse på TV.

Det var god stemning i stua i går kveld når tenåringen var med på den populære TV2 serien Skal vi danse. De hadde nemlig en liten reportasje om den lokale danseskolen vår som åpnet i August.

Han syntes nok det var både morro og kleint å se seg selv på TV! Hehe😉

I dag har jeg gjort minst mulig...

Formen var skikkelig skrall både til meg og mannen, typisk at man blir syk nå som det er fri noen dager! Så her har det stort sett gått nonstop i TV og sofa hele dagen.

Så du Skal vi danse på lørdag?

Hvordan har helgen din vært?

#blogg #tv2 #skalvidanse #reality #lørdag #15minfame #tenåring #mamma

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eiendomsfrue

Eiendomsfrue

35, Trondheim

Jeg er en små forvirret og treningsglad 2 barnsmor og eiendomsfrue:) I all hovedsak er jeg stort sett blid og glad, liker å være aktiv, lage mat, se, oppleve og gjøre! Jeg kjeder meg sjelden, men når jeg gjør det holder jeg på å gå på veggen! Jeg er dronning av dobbeltmoral og endrer mening ofte. Jeg mener det jeg mener, til jeg mener noe annet. Følg meg gjerne på galskapen!

Kategorier

Arkiv

hits