"PAUSEUNDERHOLDNING" + lunch❤

Her har vi hatt frost i været flere dager på rad nå, så i går hadde vi time til dekkskifte. Vi var selvfølgelig ikke de eneste ute i det ærendet, så noe ventetid måtte vi påregne oss da vi ikke hadde bestilt time men bare tok drop in!

Men slå ihjel tid... det er vi knall gode på!

Check it out:

20 min sol...

Ny bil kanskje...?

And then... Uten mat og drikke... 👍

Etter en rimelig lang dag på farten rundt omkring og fikk gjort unna diverse ærender, litt mannejobb, osv hadde vi en fin kveld hjemme med arvingene!

Take out og film!

Nå er det plutselig fredag igjen...

Formen hangler fremdeles litt til oss begge, så jeg gjorde nok lurt i å ikke trene denne uka, selv om jeg har veldig lyst til å dra på zumba i dag! Men nei, har mye annet som venter i dag... så sitter bare her å koser meg med teen min en stund til...

Stille før stormen?

#blogg #hverdag #familie #trondheim #helg #fredag #date #kjærlighet #kvalitetstid #mamma #pappa #lunch #pizza #mat

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eiendomsfrue

Eiendomsfrue

35, Trondheim

Jeg er en små forvirret og treningsglad 2 barnsmor og eiendomsfrue:) I all hovedsak er jeg stort sett blid og glad, liker å være aktiv, lage mat, se, oppleve og gjøre! Jeg kjeder meg sjelden, men når jeg gjør det holder jeg på å gå på veggen! Jeg er dronning av dobbeltmoral og endrer mening ofte. Jeg mener det jeg mener, til jeg mener noe annet. Følg meg gjerne på galskapen!

Kategorier

Arkiv

hits