Jeg puster igjen 😃

Som sagt, middagen ble ikke laget. Den ble kjøpt! Tacobuffe på tacopedia var akkurat det vi trengte mellom slagene i går ettermiddag.

Medisinene jeg fikk av legen på onsdag begynner å funke nå. Halleluuuuja! Jeg er ikke frisk, men hodet begynner endelig å kjennes litt lettere ut i allefall! Føler jeg har pustet og pest som en hvalross i dagesvis nå. I'm so over it. Jeg hater å være syk, det er så himla bortkastet tid!

-

Nå skal jeg få unna helgevasken til mannen kommer hjem i ettermiddag! GLEDINGS!! (- til han kommer altså, ikke helgevasken!) Gudene vet at dette huset trengs å skrubbes etter jeg har vært mer eller mindre "off the grid" i det siste... Oh, did I mention? Jeg hater å være syk.

Å være syk på hjemmebane er akkurat det samme som på jobb. Det er alltid masse å ta igjen når du er tilbake, vikaren gjør aldri jobben like bra eller så ligger bare alt å venter. Uansett, same shit different wrapping!

Here goes! Fru helgevask, det er meg!

#blogg #vikar #sykdom #helgevask #bedring #medisin #hverdag #mamma

2 kommentarer

Danian. Gutteblogger

22.10.2016 kl.10:37

Åsen syk er du .? Du får ha dn flott dag videre

Eiendomsfrue

22.10.2016 kl.10:49

Danian. Gutteblogger: Høstens influensa virus som tok meg!
Ha en fin dag du også!

Skriv en ny kommentar

Eiendomsfrue

Eiendomsfrue

35, Trondheim

Jeg er en små forvirret og treningsglad 2 barnsmor og eiendomsfrue:) I all hovedsak er jeg stort sett blid og glad, liker å være aktiv, lage mat, se, oppleve og gjøre! Jeg kjeder meg sjelden, men når jeg gjør det holder jeg på å gå på veggen! Jeg er dronning av dobbeltmoral og endrer mening ofte. Jeg mener det jeg mener, til jeg mener noe annet. Følg meg gjerne på galskapen!

Kategorier

Arkiv

hits