Skyll viljestyrken i do😇

Hva kan jeg si? Mannen vet at jeg ikke kan motstå sjokolade. Har vi det i hus så forsvinner det inn i sluket! Uansett. Dette vet jeg, dette vet han, dette vet alle som kjenner meg.

For noen dager siden sier jeg til mannen min at jeg skal prøve å kutte godteri spisinga og gjøre generelt bedre valg. Men om jeg bare dropper godteriet har jeg allerede gjort mye. Helt sant!

Så hva tror du ikke gubben har med til meg fra jobb turen sin?

Vet du hvor mange det er i boksen eller? FØRTIÅTTE!

Vet du hvor mange kalorier det er i en? SYTTITO!

-

Så selvfølgelig har jeg trykka så mange jeg klarte i tryne etter tacoen! Nå tenker du sikkert at det kunne ikke vært mange siden jeg har spist meg fordervet på taco først... Å jo da; Magen min har ALLTID plass til godteri. ALLTID!

Vet du hvor mange jeg trødde i trynfjøla før jeg holdt på å sprekke? MINST HALVPARTEN!

Så gikk jeg og kastet resten av boksen. Dagens beste beslutning!

#sjokolade #gave #overraskelse #blogg #hverdag #godevalg

4 kommentarer

23.10.2016 kl.23:59

Men de er jo sååååå gode da og alltid plass til sjokolade eller søtsaker eller kaker.....Dessertmage kalles det og da er viljestyrke ett ord som står i en bok, som er gresk for meg.

Vanskelig med restriksjoner, du har min fulle sympati :)

Eiendomsfrue

24.10.2016 kl.11:18

Anonym: hihi! De er himmelsk! <3 Takk takk!

jeaskamp

24.10.2016 kl.09:26

haha, unnskyld at eg ler .. Men i går sa eg til kjæresten at han må hjelpe meg med å kutte ned på godterispising. Og hva tror du han gjorde? Det samme som kjæresten din :p Jaja, spis sjokolade, lev livet <3

Eiendomsfrue

24.10.2016 kl.11:18

jeaskamp: Haha! Ja hva kan man si? Våre menn liker oss glade og godterispisende ;)

Skriv en ny kommentar

Eiendomsfrue

Eiendomsfrue

35, Trondheim

Jeg er en små forvirret og treningsglad 2 barnsmor og eiendomsfrue:) I all hovedsak er jeg stort sett blid og glad, liker å være aktiv, lage mat, se, oppleve og gjøre! Jeg kjeder meg sjelden, men når jeg gjør det holder jeg på å gå på veggen! Jeg er dronning av dobbeltmoral og endrer mening ofte. Jeg mener det jeg mener, til jeg mener noe annet. Følg meg gjerne på galskapen!

Kategorier

Arkiv

hits