Ukens 👍 og 👎 shopping og film!

Ukens opptur var flere men den beste var definitivt å feire 21 års jubileum med mannen, så utrolig koselig og romantisk. Tenåringen fikk 5+ på muntlig fremføring i samfunnsfag og mini hospiterte på kamp til de som er to år eldre og storspilte!

Nedturen denne uka må være å bli syk igjen. Alt av planer bare raste og formen ble grusom. Heldigvis visste doktoren råd og da startet retretten relativt raskt. Hurra!

Ukens shopping var gøy, kjøpte meg en genser til 499 og når jeg kommer til kassa var den satt ned til 199! Sånt kan man like👍💛

Ukens film er fra Netflix og var skit skummel. Helt sikkert ikke for deg, men jeg er ei pyse av ypperste klasse når det kommer til filmer. Husker jeg måtte ringe lillesøstra mi for jeg var så redd etter å ha sett Buffy en gang... jaja. Sånn er det bare!

Filmen er fra 2009 og het Knowing. Den var faktisk kjempe spennende. Nicolas Cage gjør jo alltid en god jobb. Om du ikke har sett den enda... just do it!

#ukensoppogned #opptur #nedtur #familie #blogg #jubileum #kjærlighet

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eiendomsfrue

Eiendomsfrue

35, Trondheim

Jeg er en små forvirret og treningsglad 2 barnsmor og eiendomsfrue:) I all hovedsak er jeg stort sett blid og glad, liker å være aktiv, lage mat, se, oppleve og gjøre! Jeg kjeder meg sjelden, men når jeg gjør det holder jeg på å gå på veggen! Jeg er dronning av dobbeltmoral og endrer mening ofte. Jeg mener det jeg mener, til jeg mener noe annet. Følg meg gjerne på galskapen!

Kategorier

Arkiv

hits