✳Osteopat besøk igjen✳

Første gangen var helt brutalt. Jeg gikk rett i kjelleren etterpå! Selv om jeg var skikkelig dårlig i nesten 3 døgn og følte meg ganske så utafor, skjønner jeg at det er nok en grunn til at jeg reagerer på denne måten. Hun har "vært borti" og trigget ganske godt. Med andre ord: Hun gjorde en knall god jobb!

Jeg var på runde to på onsdag og som hun sa, flere ting i kroppen kjennes allerede annerledes ut enn første runde. Shit is working. Hurra! Å jeg har reagert helt fint på behandling to. Bare sovet litt ekstra godt... Det kan jo forøvrig også skyldes helgas Londontur!🙈 💛💛💛

-

Neste steg er nå å få satt opp et treningsprogram i samarbeid med det osteopaten har sagt for å styrke opp noen av problemområdene mine, blandt annet knærne!

Jeg er superspent og har kjempe trua! Dette blir bra!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eiendomsfrue

Eiendomsfrue

35, Trondheim

Jeg er en små forvirret og treningsglad 2 barnsmor og eiendomsfrue:) I all hovedsak er jeg stort sett blid og glad, liker å være aktiv, lage mat, se, oppleve og gjøre! Jeg kjeder meg sjelden, men når jeg gjør det holder jeg på å gå på veggen! Jeg er dronning av dobbeltmoral og endrer mening ofte. Jeg mener det jeg mener, til jeg mener noe annet. Følg meg gjerne på galskapen!

Kategorier

Arkiv

hits