ENGLISH BREAKFAST og familiegalskap!😂

I anledning farsdag ønsket husets pappa seg skikkelig engelsk frokost!

Speilegg, bacon, pølse, bønner i tomatsaus og toast!

 

What daddy wants, daddy gets! Sånn er det på farsdagen💛

 

Vi vekte han med gaver på sengen kl 12 (lot han sove på litt!) etterfulgt av den ønskede engelske frokosten!

 

Jeg hadde jo dekket på bordet med blomster og levende lys, men før jeg rakk å ta bildet hadde mann og barn "rasert" bordet! 😂 Sånn er det med en sulten gjeng til sein frokost👍

Ettermiddagen og kvelden har vi tilbrakt med flere i familien. Middag ute, så hjem til besteforeldrene mine på kaffe og kaker!

 

Det er ALLTID gøy når folk fra siden min samles! Det er så mye latter, skrål og greier at vi er alle både svette og har magevondt når vi drar.

Dette bildet illustrerer veldig god galskapen... her skulle jeg bare ta en selfie med bestefar før vi dro, men det lot seg IKKE gjøre. Både onkel og søskenbarnet mitt blandet seg inn, å dette er resultatet:

 

Håper du har hatt en fin helg, selv var jeg i Tigerstaden fra fredag til lørdag, men det får du høre mer om i morgen!

 

#familie #farsdag #galskap #trivsel #hverdag #mamma #pappa #søndag

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eiendomsfrue

Eiendomsfrue

35, Trondheim

Jeg er en små forvirret og treningsglad 2 barnsmor og eiendomsfrue:) I all hovedsak er jeg stort sett blid og glad, liker å være aktiv, lage mat, se, oppleve og gjøre! Jeg kjeder meg sjelden, men når jeg gjør det holder jeg på å gå på veggen! Jeg er dronning av dobbeltmoral og endrer mening ofte. Jeg mener det jeg mener, til jeg mener noe annet. Følg meg gjerne på galskapen!

Kategorier

Arkiv

hits