SLUMRE STUT!😡

Jommen sa jeg smør, vi har virkelig vært tidlig på'n denne helga. Mannen er fotballtrener for laget til mini, så selv om han var på overnatting med no annet fotball greier hadde resten av laget cup på søndag!

Så derfor ringe første alarmen kl 07.00 på søndag (06.50 på lørdag!). Så etter et par alarmer og et par slumrings seinere var iallefall jeg våken.

- Det irriterer meg grønn at mannen alltid skal slumre. Jeg gjør også det, så dobbeltmoralen er slående (don't judge!) Men til mitt forsvar så våkner ikke han av min alarm, men jeg våkner av ALLE hans! 😠

Vettu, han setter faktisk på en alarm tidligere enn det han skal opp, bare for å få sovne igjen! For DET er så godt! Jises! Jeg blir kokko i hue av det der... men etter x antall år er det bare sånn det er!

Faren hans snakket også om dette i bryllupstalen.

Hvor han fortalte at mannen jobbet som avisabud i ungdommen. Å hver natt mannen skulle ut med avisa, ringte alarmen en time før han skulle stå opp. Også på nytt igjen når han faktisk skulle stå opp! Hørt sånt?

Svigerfar undret seg over dette noen ganger, før han spurte hva som var greia og mannen min svarte:

Det er så godt å våkne også vite at jeg kan sove mer!

Jeg synes også det er deilig å vite at jeg kan sove 2 t til om jeg våkner av meg selv, men setter ikke på alarm av den grunn!

Skjønn det den som kan. Han er så snål, men jeg elsker'n allikevel!

#mannenmin #pappa #blogg #hverdag #alarm #slumreknapp #vekkeklokke

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Eiendomsfrue

Eiendomsfrue

35, Trondheim

Jeg er en små forvirret og treningsglad 2 barnsmor og eiendomsfrue:) I all hovedsak er jeg stort sett blid og glad, liker å være aktiv, lage mat, se, oppleve og gjøre! Jeg kjeder meg sjelden, men når jeg gjør det holder jeg på å gå på veggen! Jeg er dronning av dobbeltmoral og endrer mening ofte. Jeg mener det jeg mener, til jeg mener noe annet. Følg meg gjerne på galskapen!

Kategorier

Arkiv

hits